INKOMSTZERO

En snabb fråga...

Har du någonsin stirrat rakt ner i mynningen av ett avsågat hagelgevär?

När det sker sägs det att de faktiskt inte finns tid för rädsla.

Istället är det bara ångest - när du tänker på alla du bryr dig om och alla saker du inte kommer kunna göra med dom.

Det finns en stark känsla av:

Jag kunde ha gjort mer av det här livet.

Du får en obegriplig förståelse för att du bara har ett liv att leva, och du får aldrig leva det i framtiden.

Du lever det, här och nu, idag.

Jag försöker alltid fråga mig själv:

Lever jag det liv jag vill leva, nu?

Gör jag det jag vill göra, nu?

Det är därför jag hela tiden sagt till alla som kontaktat mig under alla dessa år (och fortsätter säga) att tjäna en bra månadsinkomst på deltidstimmar hemifrån är så värdefullt. Varför pengar är så värdefullt.

Det låter dig leva ett fullt och fantastiskt liv nu, idag…

Lyssna:

Livet går snabbt. Här idag, över imorgon.

Det finns inga garantier.

Men jag vill att du har med dig den här idén under vår resa ihop här:

Om någon tryckte en pistol mot din panna, skulle du åtminstone känna att du levt det liv du ville leva – eller skulle du, likt så många andra, vara skyldig till att tryckt drömmar, hopp, upplevelser, idéer, saker du lovat till dom du älskar åt sidan... till framtiden... för du var för upptagen med att byta bort din vardag mot en helg? 

Om du ÄR för upptagen med att bara tjäna pengar som betalar räkningar men kräver att du byter bort din vardag för en helg… då KAN jag hjälpa dig.

Låt mig visa dig hur...